premiere-cinematografice-la-constanta

Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” anunță pentru perioada 13-15 mai a.c., trei premiere cinematografice care vor avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Vineri, 13 mai, ora 14.00, sâmbătă și duminică ora 11.00, cei interesați pot viziona filmul de animație Fireheart/Inimă de foc. Neînfricata ne prezintă povestea Georgiei, o adolescedntă de 16 ani care visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe să provoace incendii, Georgia se deghizează în "tânărul Joe", și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman și să salveze orașul.

Vineri, 13 mai, ora 18:10, sâmbătă 14 mai, de la 19:30 și duminică 15 mai, de la 17:00, într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, Firestarter/Focul viu ne spune povestea unei fete cu puteri pirokinetice extraordinare, ce luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.

Vineri 13 mai, ora 20:00, sâmbătă 14 mai ora 17:30 și duminică 15 mai de la 15:00, publicul se va putea bucura de revenirea în cinematografe a fenomenului global Downton Abbey, ce reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate în sudul Franței, pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa văduvă.

Toți cei interesați își pot procura biletele accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.