Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3813
Sambata, 29 ianuarie 2022
16:08:28

BEST FIVE – Marea provocare la CUPA AUTO TOTAL DE PESCUIT LA CRAP, editia a XIV – a! - 29 Jun 2015

 

Se spune ca munca fara distractie nu are efecte benefice! O astfel de provocare a fost lansata de cel mai important furnizor de piese auto din Romania pentru colaboratorii sai, prin organizarea unei competitii de pescuit recreativ/sportiv de anvergura.

In perioada 25 – 28 iunie a.c., pe lacul Corbu s-a desfasurat concursul BEST FIVE – Cei mai mari 5 pesti!  - CUPA AUTO TOTAL DE PESCUIT LA CRAP, editia a XIV – a. 

Pentru a castiga marele trofeu, peste 150 de impatimiti ai pescuitului sositi de la sute de kilometri din toata tara s-au intrecut zilele acestea pe lacul Corbu din judetul Constanta.

Astfel ca, pe parcursul a patru zile, participantii la CUPA AUTO TOTAL DE PESCUIT LA CRAP, editia a XIV – a, au trebuit sa isi arate indemanarea si sa isi incerce norocul in a prinde cele mai mari capturi.

“Aceasta competitie devenita deja o traditie, poate fi considerata fara echivoc, o reusita. Spun lucrul acesta deoarece pe langa dorinta de fidelizare a clientilor nostri, rolul organizarii unor astfel de evenimente este si acela de socializare, de a dezvolta relatii de prietenie, de a ne relaxa si nu in ultimul rand de a ne simti bine. Noi am lansat invitatia la aceasta competie tuturor celor cu care colaboram. Nu au existat criterii de selectare a participantilor. Toti cei care sunt impatimiti ai pescuitului si au dorit sa de-a curs invitatiei noastre, astazi sunt aici. Pot spune ca aceasta traditie a  CUPEI AUTO TOTAL DE PESCUIT LA CRAP ajunsa la editia a XIV – a,  ne-a transformat din simpli colaboratori, intr-o adevarata echipa. Cu toate ca, acest eveniment il consideram un succes, ne dorim ca pe viitor, sa ridicam standardul competitiei”, a declarat Cezar Stancu, reprezentant organizator AUTO TOTAL Bucuresti.

La randul sau, Bogdan Cocarla, reprezentat organizator AUTO TOTAL Constanta, ne-a declarat: “Participantii sunt veniti din toata tara, inclusiv Arad, Satu-Mare, Neamt etc. Lucrul acesta nu poate decat sa ne bucure. La aceasta editie, am avut peste 150 de participanti, impartiti in peste 50 de echipe a cate minimum trei coechipieri. Feedback-ul este unul pozitiv! Toti cei prezenti la concurs au fost bine pregatiti, iar rezultatele au fost pe masura. Ne-am mobilizat sa asiguram participantilor toate conditiile astfel incat competitia sa se desfasoare in conditii optime. Cu siguranta ca urmatoarea editie, pe care o vom organiza in aceasta toamna, va avea cel putin acelasi succes.”

Marele trofeu al competitiei BEST FIVE – Cei mai mari 5 pesti! - a fost castigat de echipa constantenilor formata din Cosmin Urziceanu, Dan Arghirescu si Radu Cojocaru.

“Pescuitul este o adevarata pasiune pentru noi. Suntem foarte bucurosi ca am participat la acest eveniment. Organizarea a fost ireprosabila, iar competitia s-a desfasurat la un nivel foarte inalt. Am fost bine pregatiti, am muncit mult si am castigat. Asteptam cu nerabdare urmatoarea editie, si cine stie, poate… un nou trofeu! ”, ne-au declarat castigatorii locului I, vizibil emotionati, dar si foarte fericiti.

Popa Dumitru, arbitru sef, la editia a – XIV –a  a CUPEI AUTO TOTAL DE PESCUIT LA CRAP  – a tinut sa mentioneze cateva aspecte importante legate de aceasta competitie: “In primul rand locatia, respectiv lacul Corbu, a fost una foarte bine aleasa. De-a lungul celor patru zile de competitie, toti paticipanti au prins peste. Fata de alti ani, unde au existat alte locatii, capturile de aici au fost de peste opt kilograme. Participantii au concurat pentru a castiga trofeul BEST FIVE – Cei mai mari 5 pesti! S-au prins, la locul intai - 64 kilograme de peste, 56 de kilograme - locul doi, 51 kilograme -  locul trei, etc. Camparea a fost foarte buna, iar conditiile in care s-a desfasurat competitia au fost excelente. Toata lumea a fost multumita.”

 “Pentru noi acest eveniment a devenit o traditie. Totul a fost la superlativ. Am luat  locul  10. Este bun. Poate data viitoare avem mai mult noroc. Ne-am simtit foarte bine si ne bucuram ca am avut ocazia sa participam la acest eveniment. Il asteptam cu nerabdare pe cel din toamna”, au declarat participantii echipei din Bucuresti - Marian Dobran, Adrian Irinescu si Ion Ionut.

Evenimentul a fost organizat de cel mai important furnizor de piese auto din Romania pentru colaboratorii sai si face parte dintr-o serie de multe alte manifestari organizate an de an, in scopul fidelizarii clientilor, dar nu numai. 

Senior editor Mihaela FRONI / FOTO: Daniel NISTORDa mai departe: