Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3813
Sambata, 29 ianuarie 2022
15:54:11

Corina Martin realeasa la sefia ALDD! - 26 Apr 2013

 

Asociatia Litoral – Delta Dunarii (ALDD) informeaz? c?, ieri 25 aprilie, și-a ales noua conducere pentru perioada 2013 – 2015, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri.

Astfel, Presedentia Asociatiei Litoral – Delta Dunarii este detinuta de Patronatul ANAT,   reprezentat de Corina Martin, care a fost aleasa pentru al 4-lea mandat consecutiv in functia de Presedinte al Asociatiei Litoral – Delta Dunarii.

De asemenea, au fost alesi si cei patru Vicepresedinti ai Asociatiei, respectiv Consiliul Judetean Constanta, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta,  Asociatia Patronala Mamaia si Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunarii.

ALDD este cel mai puternic parterneriat public – privat din Romania, fiind infiintata in anul 2007 si are printre membri, ANAT, consiliile judetene Tulcea ?i Constanta, primariile Constanta, Tulcea, Mangalia, Navodari ?i Eforie, patronatele hoteliere de pe Litoral si din Delta Dunarii, Camera de Comert Constanta, TUI România, aeroportul Mihail Kogalniceanu si Compania Nationala Administratia Port Constanta, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si promovarea Dobrogei turistice,  destinatie turistica prioritara a Romaniei.

Cu aceast? ocazie, Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii a declarat: "Printre obiectivele pe care mi le propun in noul mandat se numara dezvoltarea turismului in zona de Sud a Litoralului Romanesc si a Deltei Dunarii, atragerea mai multor touroperatori straini catre destinatia Dobrogea - Litoral si Delta Dunarii - campanii de promovare pentru Litoral si Delta Dunarii si nu in ultimul rand, dezvoltarea traficului aerian pe aeroportul Constanta si a traficului de pasageri pe navele de croaziere in portul Constanta”.

StarPress

 Da mai departe: